Call Us (111) 234 - 5678

Uitnodiging ICT Congres 2018!

Op 11 maart organiseren AIESEC Groningen en DTC een congres dat zich volledig richt op de ICT sector. Het hoofdthema van het congres is De nieuwe IT’er..

ICT is dé groeisector in Noord-Nederland. In Groningen werken rond de 13.000 mensen in de ICT sector. De (snelle) ontwikkelingen in de IT zijn van grote betekenis voor IT-bedrijven én andere bedrijven. Dit congres biedt bedrijven, instellingen en overheden in Noord-Nederland de kans om kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op IT-gebied en nieuwe contacten te leggen.

In twee plenaire sessies en zes workshops gaan sprekers uit het werkveld met u in gesprek over actuele vraagstukken: Wat is de impact van de ontwikkelingen binnen ICT op de maatschappij en bedrijfsvoering in ondernemingen? Wie is deze nieuwe IT’er? Welke kennis is nodig, nu en over 5 jaar? Welke vaardigheden worden van de nieuwe IT’er gevraagd? Hoe lossen we het tekort op de (regionale) arbeidsmarkt op? Daarnaast komen ook andere vraagstukken aan de orde, zoals IT-security en juridische ontwikkelingen rondom ICT.

Met sprekers als: Joost van Keulen (Wethouder Economie en Innovatie Gemeente Groningen), Marco de Jong (theFactor.e, voorzitter NOO, Noordelijke Online Ondernemers) en Arjen Kamphuis (adviseur voor inlichtingendiensten zoals NSA, FBI, MI5). Dagvoorzitter: Fred Hassert (Samenwerking Noord, Tweeëntwintig (semi-)publieke organisaties die gezamenlijk als werkgevers de dreigende tekorten op de arbeidsmarkt voor ICT-personeel het hoofd willen bieden).

Naast de diverse sessies is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Ga snel naar ICT-congres.nl voor meer informatie over de sprekers en het programma.

LET OP: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Dus zorg dat u op tijd reserveert.

inschrijven